<p>El Més Petit de Tots 2015</p>

Els nens i nenes petits, en els seus primers anys, estan descobrint el món i, encuriosits, ho observen tot. El festival El Més Petit de Tots vol estimular les seves descobertes artístiques amb una selecció d’espectacles propers, intimistes i delicats.

El festival El Més Petit de Tots, que tindrà lloc entre el 7 i el 22 de novembre de 2015, va néixer a Sabadell el 2005 impulsat per LaSala Miguel Hernández, amb una clara vocació internacional. En aquestes 10 edicions anteriors, el festival ha estat un aparador que ha mostrat creacions artístiques de qualitat i de proximitat, essent doncs tot un referent per aquest sector artístic que poc a poc va creixent al nostre país.

Un festival que presenta una tria internacional d’espectacles contemporanis, pensats específicament per als més petits, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el joc,...

Trobareu més informació a www.elmespetitdetots.cat
 • WHITE (ESPECTACLE EN A...

  CATHERINE WHEELS THEAT... (Escòcia)

  DE 1 A 5 ANYS
  WHITE (ESPECTACLE EN ANGLÈS)

  Benvinguts al bonic i estrany món de White. Ple d'ocells i de gàbies. Un món que brilla i enlluerna durant la nit. Dos amics tenen cura de les casetes dels ocells i s'asseguren que els ous es mantinguin fora de perill. Aquest món és blanc, brillant i ordenat. Però a la part alta dels arbres de sobte hi apareix color. Primer el vermell, després el groc, després el blau... White és un espectacle alegre, juganer i molt visual. És una primera experiència teatral perfecta per als més petits.

 • MIRAVELLA

  COMPAGNIE ACT2 (França)

  DE 3 A 7 ANYS
  MIRAVELLA

  Al principi apareix la vida en la seva forma més simple, cel·lular, orgànica. Els primers moviments es creen dins de bombolles delicades. Miravella ens transporta a un món primitiu on les formes i els moviments ens remeten als orígens i ens fan explorar l'animal que hi ha en tots nosaltres. La dansa és aquí una matèria vibrant, rítmica i plena de colors que ens convida a un viatge a través d'un món surrealista, poètic i meravellosament  imaginatiu.

 • MAMA SINGT GESCHENKE (...

  DSCHUNGEL WIEN (Àustria)

  DE 1 A 5 ANYS
  MAMA SINGT GESCHENKE (Les cançons de la mare són un regal)

  Una nova producció de Stephan Rabl que compta amb la participació de la soprano afro-austríaca Marie-Christiane Nishimwe que ens captiva amb la seva prodigiosa veu i aconsegueix emocionar-nos en la curta distància. La veu d’una mare fa música. Són tonades suaus i delicades que es converteixen en les més belles cançons. I quan canta, mentre es maquilla, a la banyera o quan bressola el seu fill, els seus ulls brillen. Les cançons d’una mare són un regal.

 • CONCERT PER ALS MÉS P...

  PAULO LAMEIRO (Portugal)

  0- 5 ANYS
  CONCERT PER ALS MÉS PETITS

  Paulo Lameiro ha estat el pioner en la producció de concerts per a nadons amb l'objectiu d'oferir una experiència d'intercanvi i complicitat en la qual el descobriment de la música en directe i el silenci creen moments intensos i sorprenents. El plaer de la música compartida entre nens, acompanyants i intèrprets. 

 • MALEBABLE

  HELENA LIZARI (Catalunya)

  DE 1 A 5 ANYS
  MALEBABLE

  Malebable és un viatge en una bombolla, a través de les sensacions, els sentits. És elàstic, suau, moldejable, flexible, transformable, consistent i irrompible. Tot espectacle és un viatge. Malebable és un vehicle imaginari que se situa a l'escenari i ens porta a viatjar impulsats pel motor de la imaginació