<p>El Més Petit de Tots 2015</p>

Els nens i nenes petits, en els seus primers anys, estan descobrint el món i, encuriosits, ho observen tot. El festival El Més Petit de Tots vol estimular les seves descobertes artístiques amb una selecció d’espectacles propers, intimistes i delicats.

El festival El Més Petit de Tots, que tindrà lloc entre el 7 i el 22 de novembre de 2015, va néixer a Sabadell el 2005 impulsat per LaSala Miguel Hernández, amb una clara vocació internacional. En aquestes 10 edicions anteriors, el festival ha estat un aparador que ha mostrat creacions artístiques de qualitat i de proximitat, essent doncs tot un referent per aquest sector artístic que poc a poc va creixent al nostre país.

Un festival que presenta una tria internacional d’espectacles contemporanis, pensats específicament per als més petits, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el joc,...

Trobareu més informació a www.elmespetitdetots.cat
 • FESTA INAUGURAL 'EL M...

  EL MÉS PETIT DE TOTS... ()

  0-5 ANYS
  FESTA INAUGURAL 'EL MÉS PETIT DE TOTS'
  LASALA surt de LASALA

  Una festa exclusivament dedicada als nens i nenes de 0-5 anys i acompanyants  que ocuparà tots els espais del Teatre Principal de Sabadell. 

 • ¿CUÁL ES MI NOMBRE?

  DA.TE DANZA (Andalusia)

  +2 ANYS
  ¿CUÁL ES MI NOMBRE?

  Un espectacle de dansa on el llenguatge, lligat al moviment, a la llum i la música submergirà als més petits en un clima familiar i divertit.

 • WANIKAN

  COMPAGNIE 4HOOG (Bèlgica)

  + 2 ANYS
  WANIKAN
  LASALA surt de LASALA

  'Wanikan' és una història formada per imatges, sense paraules i amb molt humor. Un joc entre dos personatges que interactuen amb objectes familiars per explicar històries. 

 • CONCERT PER A NADONS: ...

  PAULO LAMEIRO i Cia. M... (Portugal)

  0-5 ANYS
  CONCERT PER A NADONS: PROKOFIEV AL SEGLE XXI
  LASALA surt de LASALA

  Paulo Lameiro ha estat el pioner en la producció de concerts per a nadons amb l'objectiu d'oferir una experiència d'intercanvi i complicitat en la qual el descobriment de la música en directa i el silenci creen moments intensos i sorprenents. 

 • EL NIU (NEST)

  THEATER DE SPIEGEL (Bèlgica)

  6M-3ANYS
  EL NIU (NEST)
  LASALA surt de LASALA

  Una cantant i una violinista busquen amb el públic la intimitat i l’escalfor del gran niu de fusta que és l’element principal de l’espectacle.
  'El Niu' és un espectacle musical que ens parla dels petits instants de la vida, dels ocells que neixen, posen els ous, els coven, s’alcen i tornen a caure…

 • LOO

  PONTEN PIE (Catalunya)

  1 -5 ANYS
  LOO

  Ponten Pie és una companyia jove i ambiciosa que s'atreveix amb una creació de proximitat per al públic més petit de tots

 • ENCHANTÉS

  LE FIL ROUGE THÉÂTRE... (França)

  + 1 ANY
  ENCHANTÉS
  LASALA surt de LASALA

  L'Ivan és ballarí, el Jeff és music. Junts, sumen més de cent anys. El seu espai de trobada és un gran terra blanc. Com dos gegants al centre dels més petits, descobreixen el món, moviments, sons, colors...