LA SALA surt de LA SALA

LASALA surt de LASALA Febrer 2009

LASALA obrirà la programació de la temporada 2009 a d’altres espais fora del seu escenari. Aquesta iniciativa s’ha batejat amb el nom de “La Sala surt de la Sala” i pretén traslladar la programació de LASALA a d’altres teatres emblemàtics de la ciutat per tal d’arribar a una audiència més nombrosa a causa de l’èxit de públic de la temporada passada, en la qual més de 20.000 espectadors van ocupar les butaques del teatre.

D’aquesta manera, el Teatre Municipal La Faràndula i el Teatre Principal acolliran les representacions de dos espectacles. D’una banda, Secrets, de la companyia Mag Lari, un muntatge en el qual el popular mag presenta nous trucs acompanyats de grans dosis d’humor. L’espectacle es representarà el proper 25 de gener al Teatre Municipal La Faràndula i servirà per encetar la nova temporada de LASALA. D’altra banda, el Teatre Principal serà l’escenari d’El circ de Sara, de la companyia Ateneu 9 Barris, un muntatge que fusiona teatre, circ i música. La funció tindrà lloc el dia 1 de març.

Amb aquesta iniciativa, LASALA fa un pas endavant en la seva consolidació i es referma com a centre de referència en la producció i difusió del teatre infantil.