Un món de joguines oblidades, plenes de màgia i fantasia, desperten l’emoció dels més petits

zaquizamí Gener 2016

Nou horari: 12.00 h

Amb Zaquizamí pugem a les golfes, a l’espai dels mal endreços, allà on les andròmines que ja no ens serveixen queden oblidades. Cada vegada que s’apaga la llum es fa una festa i els seus habitants, els que no es veuen però que hi són, comencen a viure, jugar i somniar.

Zaquizamí és un cant a la diferencia. ¿No seria meravellós que les diferències o defectes que ens allunyen de la norma es convertíssin en virtuts i ens fessin acostar-nos a la resta? es pregunta el director i coreògraf Roberto G. Alonso. Aquest espectacle parla de ser curosos amb els companys i les coses que arraconem, de superar les pors, de l’autocofiança, dels respecte amb les altres, de les segones oportunitats.

Com diuen els nostres amics d'Escena Familiar, Zaquizamí esdevé "un cant colorista i vital, ple de màgia i imaginació que vol despertar l’interès, la motivació i l’emoció dels petits tot fent-los gaudir de les arts de la dansa, el moviment i l’escena.

La companyia Roberto G. Alonso és tot un referent a Catalunya,  amb més de 20 anys de trajectòria apropant la dansa als més petits.

Diumenge 17 de gener de 2016 a LaSala Teatre. Atenció al nou horari: 12.00 h.

Si ja tenieu entrada per la sessió de la tarda podreu canviar-la per la sessió del matí o demanar la devolució de l'import.