DIRECTAMENT DE LONDRES ARRIBA THE VELVETEEN RABBIT

velveteen-rabbit Abril 2016

Una oportunitat magnífica de veure, viure i escoltar un excel·lent espectacle en anglès, creat pel Unicorn Theatre de Londres, principal teatre infantil de la capital del Regne Unit, després de passar per Nova York amb gran èxit.

Una joia que només es podrà veure a Sabadell.  A must see!

La historia d’amor, d’amistat, d’imaginació escrita per Margery Williams el 1922 continua exercint el seu encant a través de generacions de nens i nenes. Purni Morell, directora de The Velveteen Rabbit ens presenta una història sorprenentment moderna. Quan es va topar amb el conte fa uns anys va pensar que faria un gran espectacle i tenia clar qui faria de conill. Perquè, fins ara, quan s’havia adaptat el text per a teatre, s’havia utilitzat un peluix, però per Morell era molt important que tant el nen com el conill fóssin actors, d’aquesta manera es pot explicar molt millor la relació que es crea entre ells dos.

A l’obra hi trobem la música evocadora composada perJason Carr interpretada en directe al piano per Paul Moylan, l’ús intel·ligent de la comèdia i alguna picada d’ullet a les pel·lícules mudes. En la història hi apareixen coses que els nens reconeixeran: què significa tenir un millor amic, que és preocupar-se perquè ningú et vol, sentir-se oblidat, com de meravellós és fer les paus amb el millor amic després d’una baralla…

La màgia de l’espectacle és la invitació a utilizar la nostra propia imaginació per alimentar la historia, de la mateixa manera que ho fa el nen quan juga. 

Hi esteu convidats!!