VET AQUÍ SABADELL, EL PRIMER FESTIVAL DE CONTES DE LA CIUTAT

vet aqui sabadell Abril 2016

El Petit Sabadell i LaSala Teatre organitzem la primera edició del 'Vet Aquí Sabadell', el Festival de Contes de la ciutat que, coincidint amb el Dia Mundial del Llibre Infantil i Juvenil, omplirà diferents espais de sessions de contes gratuïtes. Una trentena de rondellaires protagonitzaran aquestes sessions, de vint minuts cadascuna, que es portaran a terme, en horari de matí i tarda, a la plaça del Gas, el Jardi de l'Espai Cultura (els antics Jardinets de la Caixa) i el Racó del Campanar.

 

PROGRAMA 

PLAÇA DEL GAS

Matí (d’11.00 a 13.00h): Edu Beltran, Carles Quílez, Laura Coll, Rah-mon Roma, Santi Ricart, Sherezade Bardagi.

Tarda(de 16.30 a 18:30h): Escola de Teatre Pànic Escènic, Contes d’Aprop, Quirze Casablancas, Maria Dolors Pont, Susagna Navó, Montse Costa Canas, Berta Rubio.

JARDINS DE L’ESPAI CULTURA SABADELL

Matí (d’11.00 a 13.00h): Toni Ferrer, Rah-mon Roma, Gerard Llobregat, Pau Tarruell, Salva Peig i Anna Vidal, Laura Coll.

Tarda (de 17.00 a 19:00h): Maria Dolors Pont, Anna Rocamora, Montse Serra, Escola de Teatre Pànic Escènic, Alba Valero, Ramon Reñé, Susagna Navó, Montse Costa Canas. 

RACÓ DEL CAMPANAR / PLAÇA DOCTOR ROBERT 

(en col·laboració amb el Cebafoc 2016)

Matí (d’11.30 a 12.30h): Salva Peig i Anna Vidal, Sherezade Bardagí, Edu Beltran.

Tarda (de 17.00 a 19.00h): Berta Rubio, Cristina Barbero i Jordi Cantó, Contes d’Aprop

Tant els horaris com els participants poden variar en funció del desenvolupament del festival. En cas de pluja,farem saber els espais alternatius, entre els quals hi ha el Museu del Gas i l’Espai Cultura Sabadell. Una bona manera de mantenir-se informats de l’última hora del Vet Aquí Sabadell 2016 serà seguint l’etiqueta #VetAquíSabadell a les xarxes socials i al punt d’informació situat a la plaça del Gas.

Aquest festival és una idea de l’escriptora Anna Fité, que també n'és la directora i compta amb el suport del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa i la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, l’Ajuntament de Sabadell, la Botiga Ventura, la Corporació Sanitària Parc Taulí i l’Alliance Française.