EUPHONIA EN CLAU DE FA

L'ANIMÉ
MÚSICA I DANSA
+ 5 ANYSBenvinguts al taller de la Claudie, un titella constructor de notes a la recerca de la melodia perfecta. Esteu ben atents i de seguida hi trobareu elements essencials del món de la música com el pentagrama,la clau de sol o les notes. També us atraparà la bellesa de la música en directe i la voluptuositat del vestuari dels personatges, a més de  pentinats que us deixaran amb la boca oberta. Però, a què es dedica exactament la Claudie? I per què hi té una gàbia? Què està passant aquí?

Explorar el teatre visual i el mim fugint de la comicitat no compta amb gaire artistes a la nostra escena. La companyia L’Animé trenca amb aquesta dinàmica i, després de debutar amb  Brhava!, continua treballant  des d’un punt de vista multidisciplinar unint imatge, gest, dansa, música en directe i titelles, per explicar-ho tot sense pronunciar ni un mot. Euphonia en clau de fa és el seu segon espectacle i neix amb la voluntat de fer-nos sentir la música d’una forma diferent  i perquè com a espectadors hi participem de manera visual i sensorial. 

Teresa Ferré


Fitxa artística

Idea Original i creació Lali Ribalta/ Ajudants de direcció Marta Capel i Igone López/ Interpretació Lali Ribalta i Jordi Romero/ Interpretació Musical Montserrat Colomé i Marta Canellas/ Construcció escenografia Tony Murchland/ Construcció titelles Valentina Raposo/Assessoria musical Mònica Pagès/ Vestuari Iztok Hrga/ Disseny il·luminació Sergio Gracia (Project2)/ Disseny so Oreste Gas/ Producció Marta Capel i Lali Ribalta

Materials didàctics
22 de gener de 2017
Hora 17:30h
Durada 50 MINUTS
18, 19 i 20 de gener de 2017
Hora 10:00h
Durada 50 MINUTS
Entrada 8€
Amics de LaSala 6€
Sabadell 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Sant Quirze 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Altres municipis del Vallès Occidental 7€/alumne o 11€ (transport inclòs) 
Municipis del Vallès Oriental, Barcelonès i Baix Llobregat 7€/alumne o 13€/alumne (transport inclòs) 

Entrada gratuïta pels acompanyants (1 per cada 10 alumnes)