VUELOS

ARACALADANZA
DANSA
+ 6 ANYSLeonardo da Vinci va ser un jove inquiet. A la vegada que pintava als sostres de la Capella Sixtina tenia curiositat per volar.  Aracaladanza també té necessitats d'aquests canvis d'aires. Perquè és una companyia de dansa contemporània però alhora uns experts a oferir postals precioses  amb teles, elements vistosos i personatges misteriosos. Demostren que de la dansa a la manipulació d'objectes hi ha un pas molt estret.
Aracaladanza és la referència dels últims anys d'àmbit europeu d'una dansa molt vistosa i àmplia que sorprèn tant els nens com els avis. Si han visitat l'explosió pictòrica (i enigmàtica) d'artistes com el Bosch i el seu Jardí de les delícies; Magritte i els seus bombins i homes bombeta; o Miró amb fresques notes de colors impactant a l'escenari, ara s'aventuren amb un inventor del Renaixement. És la primera època que l'home es treu de sobre els límits que el lligaven al terra... Déu el toca amb un dit i l'home recobra la valentia i la curiositat per inventar. Qui ho diu que Leonardo no ballava abans de posar a prova els seus artilugis de vol? 
Jordi Bordes

Fitxa artística
Idea i direcció Enrique Cabrera/ Coreografia Aracaladanza/ Intèrprets Jimena Trueba Toca, Jonatan de Luis Mazagatos, Jorge Brea Salgueiro, Carolina Arija Gallardo i Raquel de la Plaza Húmera/ Assistents Jimena Trueba Toca i Raquel de la Plaza Humera/ Composició música original Luis Miguel Cobo/ Disseny d'escenografía i vestuari Elisa Sanz/ Disseny d'il·luminació Pedro Yagüe/ Disseny d'escena Álvaro Luna/ Disseny i realització d'atrezo Ricardo Vergne/ Assessorament de marionetes El Nudo Compañía Teatral/ Realizació vestuari Ángeles Marín/ Tècnic de llums, so i vídeo Lalo Gallego Blanco
12 de febrer de 2017
LASALA surt de LASALA
Lloc

TEATRE PRINCIPAL

Hora 17:30h
Durada 55 MINUTS
7,8,9 i 10 de febrer de 2017
LASALA surt de LASALA
Lloc

TEATRE PRINCIPAL

Hora 9.30 h i 11.30 h
Durada 55 MINUTS
Entrada 12€
Amics de LaSala 10€
Sabadell 6€/alumne o 9€/alumne (transport inclòs) 
Sant Quirze 6€/alumne o 9€/alumne (transport inclòs) 
Altres municipis del Vallès Occidental 7€/alumne o 11€ (transport inclòs) 
Municipis del Vallès Oriental, Barcelonès i Baix Llobregat 7€/alumne o 13€/alumne (transport inclòs) 

Entrada gratuïta pels acompanyants (1 per cada 10 alumnes)