ELS TRES PORQUETS ES CAGUEN DE POR

SAMFAINA DE COLORS
MÚSICA
DE 2 A 8 ANYSXavi Múrcia i Mirna Vilasís han donat un pas més als seus recitals de cançons escenificades. Ara la companyia Samfaina de Colors tornen a escena amb la veu cantada i la música en directe per fer una particular versió d'un dels clàssics més explicats a la vora del llit. Aquesta cua del títol, “… es caguen de por”, serveix per marcar la diferència i demostrar les ganes de dir-hi la seva i construir una relació entre els germans, més enllà de la jerarquia de l'edat. També posen cognom a les pors: n'hi ha que en té a la soledat; n'hi ha que en té a la nit; i n'hi ha que en té als animals.
 Amb uns cubs tant senzills com efectius van narrant un conte com si ho fessin al menjador de casa seva. Un secret: els germans porquets tenen els noms dels seus fills. Un altre secret: els titelles tous i carinyosos els ha fet el tiet dels seus fills. A partir del conte, Samfaina de Colors convida a plantejar la fi de les pors subjectives, fent-les esvair com qui bufa un núvol. Pel que fa al perill del llop, una por objectiva, ensenyen a vigilar-la i a assumir-la en grup. 
Jordi Bordes

Fitxa artística
Veu: Mirna Vilasís/ Veu i guitarra:Xavi Múrcia/ Escenografia i vestuari: Raül Vilasís i Berta Vidal/ Llums: Rafel Roca i Roger Oriol/ Autor: Xavi Múrcia/ Direcció artística i d'escena: Mirna Vilasís/ Fotografia i vídeo: Flare Estudi/ Supervisió lingüística: Roger Vilà/ Producció executiva: Discos a mà
Materials didàctics
12 de març de 2017
Hora 17.30h
Durada 50 MINUTS
8, 9, i 10 de març de 2017
Hora 9.30h i 11.00h
Durada 50 MINUTS
Entrada 8€
Amics de LaSala 6€
Sabadell 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Sant Quirze 6€/alumne o 9 €/alumne (transport inclòs) 
Altres municipis del Vallès Occidental 7€/alumne o 11€ (transport inclòs) 
Municipis del Vallès Oriental, Barcelonès i Baix Llobregat 7€/alumne o 13€/alumne (transport inclòs) 

Entrada gratuïta pels acompanyants (1 per cada 10 alumnes)