TOT A PUNT PER AL FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS!

White Novembre 2016

Les novetats més destacades d'aquest any són la incorporació de dos nous espais: el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i l'Atrium de Viladecans i el fet que, per primer cop, es farà una jornada destinada al públic professional així com activitats paral·leles (masterclasses i tallers amb els artistes).


Aquest cap de setmana Sabadell acull dos espectacles del Festival.

La Festa Inaugural.

Dissabte 5 de novembre(d'11 a 13:30h i de 16:30h a 19:00h) al Teatre Principal de Sabadell. La Festa inclou dues grans novetats, Els Nius, que amaguen petites càpsules d'estímuls sensorials i la instal·lació lumínica Suspès, de la companyia PLAYMIDS, una aposta del festival per incorporar les noves tecnologies a l'escena en propostes pels més menuts. Per a la inauguració també tindrem l'espectacle Planeta Ka d’Imaginart, un espai privilegiat per al descobriment de l’entorn, un territori muntanyós ple de textures, colors, formes…  i els mini concerts d’Alexandre Guitart.

White

White és un món bonic i estrany, ple d'ocells i de gàbies. Dos amics tenen cura de les casetes, blanc, brillant i ordenat. De cop, a la part alta dels arbres hi apareix un color. Primer el vermell, després el groc, o el blau. White (de la companyia Catherine Wheels) es va estrenar al Edinburgh Fringe Festival de l'any 2010 i el 2011 va triomfar al Critics Awards for Theatre in Scotland. 

 

Representació:

Diumenge 6 de novembre (LaSala)

18.00 h