BATALLA D'EMOCIONS I SENSACIONS PER LA TEMPORADA GENER-JUNY AL PRINCIPAL I LA FARÀNDULA

Desembre 2016

Emocions i sensacions que configuren totes i cada una de les propostes que es presentaran al Teatre Principal i a la Faràndula entre els mesos de gener i juny. Una temporada que ahir es va presentar en un acte públic al Principal i que ofereix moltíssimes propostes del món del teatre, la música i la dansa. La regidora de Cultura, Montserrat Chacón, va remarcar que les propostes que es fan "tenen l'objectiu d'entretenir el públic, però també plantejar-li reflexions, i fins i tot, amb algunes d'elles arribar a fer-lo sentir incòmode per anar unes passes més enllà".

 

LaSala també va formar part de la presentació, amb dos espectacles tocats per la màgia. El primer, el Mag Lari, que presentarà Lari Poppins a la Faràndula el 5 de febrer. Un espectacle que podríem qualificar de màgia al quadrat, perquè és una explosiva barreja de Mag Lari i Mary Poppins.Un viatge a un món ple de grans il·lusions al més pur estil de Las Vegas, jocs de mans, i fins i tot, un número on participa tot el públic. I el segon espectacle serà Vuelos (al Teatre Principal el 12 de febrer)de la companyia de dansa contemporània Aracaladanza. És un espectacle que s'inspira en Leonardo da Vinci, que com tots sabeu, va dissenyar una sèrie de màquines voladores. És un treball que la companyia ja ha fet amb d'altres artistes, perquè anteriors espectacles seus estaven inspirats en René Magritte, El Bosco o Joan Miró.

 

D'altres propostes de programació familiar

Joventut de la Faràndula, fins el 15 de gener presentarà el plat que no pot faltar mai per Nadal. El millor plat de canelons que hi ha: Els Pastorets. I també tornarà a programar, al març, Ratatouille, el petit chef. I la mateixa entitat, al mes de maig, estrenarà La Bella i la Bèstia, dirigida per Quim Carné. Ahir al vespre, en vam poder tenir un tastet, amb les veus i la interpretació del Joan Baptista Torrella, l'Alba Valero, el Miquel Rosselló, el Pere Villaró i l'Àngel Muñoz. Ja tenim ganes de veure-la!

 

I no ens volem oblidar de les propostes que també fan d'altres entitats, des del mateix Ajuntament de Sabadell, com l'Esbart Sabadell Dansaire, l'Orquestra Simfònica del Vallès, Joventuts Musicals, els Amics de l'Òpera de Sabadell, l'Estruch, Sabadell Més Música i l'Embassa't. Propostes per a tots els públics!

Crèdit fotografia: Juanma Peláez