EL FESTIVAL DE CONTES DE SABADELL ESCALFA MOTORS

Gener 2017

El Vet Aquí Sabadell, el Festival de Contes de Sabadell, escalfa motors de cara a l'edició d'aquest 2017. Serà el dissabte, 1 d'abril, al Centre de Sabadell. Ja podeu apuntar bé la data! La iniciativa, dirigida per l'escriptora i guionista Anna Fité, i organitzada conjuntament per LaSala Teatre i el Petit Sabadell, fa per Nadal una sessió especial de contes dirigida als nens i nenes que passen aquests dies ingressats a l'Hospital de Sabadell.

Aquesta sessió especial és aquest dimarts, 3 de gener, a la planta de pediatria del Taulí. "Volem oferir una tarda de fantasia i desconnexió als nens que desafortunadament no poden passar el Nadal a casa", diu l'Anna Fité. L'activitat comptarà amb la col·laboració de deu monitors dels tallers de teare infantils del Centre Sant Vicenç i la Joventut de la Faràndula

La segona edició del Vet Aquí Sabadell incorporarà tot un seguit de novetats,  que passen per aprofundir en la vessant solidària i inclusiva de la iniciativa, que vol convertir Sabadell en una ciutat de conte aprofitant la celebració del Dia Mundial del Llibre Infantil i Juvenil que, al seu torn, commemora la data de naixement de l'escriptor danès Hans Christian Andersen (2 d'abril de 1805).