ACCESSIBILITAT

laSala treballa per garantir l'acompanyament a totes les realitats de la infància i als seus adults acompanyants en la vivència d'experiències artístiques de qualitat, respectant els ritmes de cada família o centre educatiu i les seves necessitats. Així mateix, laSala té especial cura en l'atenció de públics i en la generació d'espais d'encontre artístic sensibles a les diverses realitats del públic amb neurodiversitat i els seus acompanyants.

 

SERVEIS

 

Espai de calma

Ambient segur i tranquil dissenyat per a proporcionar una experiència sensorialment relaxant i reconfortant per a les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista. Espai disponible per ajudar a regular l'estat emocional i sensorial abans, durant i després de les funcions. 

 

Auriculars inhibidors de soroll

Auriculars infantils inhibidors de so dissenyats per a proporcionar una experiència més còmoda i agradable al públic sensible als sorolls forts, permetent-lo gaudir plenament de les nostres propostes artístiques sense sentir-se aclaparats pel soroll.

 

Alçadors

laSala disposa d’alçadors per a tots els infants que vénen a veure les funcions.

 

Guies TEA

Guies TEA. Aquí podeu veure i descarregar les guies que hem creat per ajudar les persones amb trastorn de l’espectre autista a millorar la seva experiència quan venen a veure un muntatge artístic.  Les trobareu en format PDF i Word per si necessiteu modificar les imatges o el text. Les guies ajuden, amb imatges i il·lustracions, a recrear la nostra visita a laSala.

 

Passeig escènic

Si teniu alguna deficiència visual i ens ho indiqueu uns dies abans de la funció,  organitzarem un passeig escènic abans de la representació on pogueu tocar l’escenografia, el vestuari, escoltar la veu dels i les artistes i fer-vos una composició mental de l’espectacle.

 

Altres serveis

laSala disposa d'espais reservats per a públic amb mobilitat reduïda i els seus acompanyants.

Poseu-vos en contacte amb laSala si teniu alguna deficiència auditiva per tal de poder-vos facilitar el seguiment de les representacions.

Servei de visites guiades al teatre en grup per a escoles, instituts o entitats. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per tal de reservar la vostra visita.

En cas de pèrdua d’algun objecte personal, poseu-vos en contacte amb nosaltres. laSala guardarà els objectes trobats a l’equipament durant 30 dies.

Des de laSala som sensibles a totes les capacitats de les persones. Per aquest motiu, si teniu una necessitat específica només cal que ens ho feu saber.