Accessibilitat

Serveis als espectadors

laSala disposa d’alçadors per a tots els infants que vénen a veure les funcions

 

Guies TEA. Aquí podeu veure i descarregar les guies que hem creat per ajudar les persones amb trastorn de l’espectre autista a millorar la seva experiència quan venen a veure un espectacle.  Les trobareu en format PDF i Word per si necessiteu modificar les imatges o el text. Les guies ajuden, amb imatges i il·lustracions, a recrear la nostra visita a laSala.

laSala disposa d'espais reservats per a espectadors amb mobilitat reduïda.

 

Poseu-vos en contacte amb laSala si teniu alguna deficiència auditiva per tal de poder-vos facilitar el seguiment de les representacions.

 

Passeig escènic

Si teniu alguna deficiència visual, feu-nos-ho saber el més aviat possible. Així podem organitzar que abans de la representació pogueu tocar l’escenografia, el vestuari, escoltar els actors… i fer-vos una composició mental de l’espectacle.

 

Des de laSala som sensibles a totes les capacitats de les persones. Per aquest motiu, si teniu una necessitat específica només cal que ens ho feu saber.

 

Servei de visites guiades al teatre en grup per a escoles, instituts o entitats.

 

En cas de pèrdua d’algun objecte personal, poseu-vos en contacte amb nosaltres. laSala guardarà els objectes trobats a l’equipament durant 30 dies.