PROJECTE

laSala és un centre de creació, exhibició, formació i recerca d'Arts per a infants de 0 a 14 anys.

 

Ens adrecem a infants i a les seves famílies, però també a mestres i professionals en l’àmbit de la creació, l’educació i l’acció social de les Arts per a infants i joves.

Creiem fermament en el poder transformador de les Arts. Per això, la nostra missió és crear l’espai i el temps per a poder obrir portes, esborrar límits, preguntar-se, reflexionar, relacionar-se i emocionar-se per tal de viure una experiència artística completa. Generant un encontre artístic amb els infants, tant en l’àmbit familiar com escolar.

Des del 2005, laSala pilota el Festival elPetit, el primer Festival internacional del país dedicat exclusivament a les Arts per a la primera infància (0-5 anys).

laSala és un centre obert al món que aposta pel territori, pel país i pel món. Compta amb una mirada 'glocal'. Avui en dia resulta impossible no treballar de manera col·laborativa i compartida amb agents d'arreu del món amb els quals compartim interessos i el 'know how'. Aquests nexes ens ajuden a sumar i a créixer amb altres països. Ens obren la porta a noves preguntes, a mantenir nous diàlegs i, alhora, ens ajuden a trobar altres fonts de finançament a través de projectes concrets amb partners europeus i internacionals.