Voces que anidan

Instal·lació vestíbuls Festival elPetit 2023

Taller de cocreació artística de la companyia  Baychimo Teatro , el Grup de Responsabilitat Parental del Centre Penitenciari Brians 2 i laSala/elPetit

Taller de cocreació artística de la companyia Baychimo Teatro i el Grup de Gestió i Responsabilitat Parental del Centre Penitenciari Brians 2 inspirat en la instal·lació “Versos que anidan”. Una proposta que convida a apropar-se al llenguatge poètic per a impulsar la creació de textos, espais sonors i peces visuals que albergarà l'interior de cadascun dels nius. Un procés tècnic i artesanal que, a través de les veus dels pares interns, desembocarà en la instal·lació “Voces que anidan”, que es podrà veure en alguns vestíbuls de les seus del Festival elPetit. Acabat el Festival, aquestes instal·lacions viatjaran als centres penitenciaris perquè les famílies dels pares i mares interns en puguin gaudir.

Un arbre que convida a escoltar i a mirar. A gaudir d'una experiència íntima i personal. Però també un espai de trobada. Un lloc on compartir un moment especial.

Un arbre habitat per veus que nien. Veus que gairebé sempre ens resulten invisibles.

Activitats relacionades:
Set-Des 2023
Art i Centres Penitenciaris
Projecte impulsat per laSala i el Festival elPetit