TEXTURES

Cia La Curiosa

dg. 19.11.23
Públic 0-3 anys
Festivals Festival elPetit
Finalitzat
Set-Des 2023
Compartir

SINOPSI

Textures és un espectacle 360º adreçat a infants de 0-2 anys i les seves famílies. Un món per explorar les textures en l’àmbit plàstic, sonor i visual. Un espai blanc que es transforma i no deixa de sorprendre’ns. Un viatge màgic ple de llum, colors, sons i textures on descobrir l’entorn es converteix en un joc i on la imaginació no té límits.

Textures és el nou projecte de la companyia La Curiosa que arriba després d’un llarg procés de residència a laSala. La Curiosa és un espai per escoltar amb la vista i veure amb les oïdes. Un laboratori per experimentar amb formes, colors, sons, textures, melodies, materials. Treballen a partir de l’observació, l’escolta i el moviment dels objectes. Busquen crear experiències auditives i visuals on les dues disciplines, música i plàstica, s’ajunten per donar vida a un llenguatge híbrid i singular.

La seva recerca és despertar la curiositat. Que el públic de La Curiosa experimenti, creï, jugui, imagini.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original: La Curiosa / Autoria: La Curiosa / Intèrprets: Alba Marina Rivera i Claudia Gómez / Direcció: La Curiosa / Creació visual: Alba Marina Rivera / Composició musical: Claudia Gómez / Espai sonor: Bernat Oliveras / Disseny de so: Bernat Oliveras  / Espai escènic: La Curiosa / Mirada externa: Irma Borges / Disseny de llums: David Bofarull  / Col·laboradors: Jou Serra, Joan Cot, Manolo Alcántara / Producció: La Curiosa, laSala | Festival elPetit, Festival FiM de Vila-seca

Diumenge
19
nov
Des de
10 €
Finalitzat
Diumenge
19
nov
Des de
10 €
Finalitzat