InBalanceIn

Cia Sònia Gómez

Finalitzat
diumenge, 19 de novembre | 11:30 h
Festivals Festival elPetit
Compartir
Edats 2-5 anys
Tipus Dansa

SINOPSI

Partint de la pulsió innata de les criatures per moure’s, descobrir i experimentar sense por, aquesta creació proposa una situació escènica que se centra en l’equilibri. L’espectacle es divideix en dues parts: MirAMirA, en què dos especialistes en equilibris i dansa munten estructures amb blocs d'escuma de diferents mides i formes, i MOuMOu, en el qual es convida als infants a participar-hi. El fil conductor serà una narració imaginativa a càrrec d’un orador, una forma de recuperar aquesta tradició popular i universal.

La ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez, formada a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’escola P.A.R.T.S de Bèlgica, treballa des de 2004 en projectes que tenen com a eixos temàtics la construcció identitària, però també el descobriment de certes impostures socials amb l’art i de les impostures de l’art a través del cos i la performance. La darrera vegada que la vam veure al Mercat de les Flors va ser amb The black body, the blue mind and the fluorescent guts l’octubre de 2021. Ara torna amb una peça per al públic més petit.

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció: Sònia Gómez / Intèrprets: per determinar / Narració oral: Personaje Personaje / Assessor motriu: Magí Serra / Espai escènic: Xesca Salvà / Il·luminació: Anna Rovira

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

 

Diumenge
19
nov
Des de
10 €
Finalitzat