COPIAR

Animal Religion

Finalitzat
dissabte, 20 de gener | 18:00 h
DURADA:  50 minuts
Compartir

SINOPSI

Explorant l'art de la imitació, la singular creació d'Animal Religion desafia l'estigma de copiar. En una fusió fascinant d'espontaneïtat i expressió autèntica, els infants participants es converteixen en intèrprets de la peça juntament amb Animal Religion. A través del moviment, el so i la llum, el públic serà guiat en un viatge que celebra el diàleg entre la originalitat i la còpia. 

Copiar té mala reputació. El pensament que hi ha al voltant d’aquest acte és pejoratiu, de poca originalitat, de poques idees individuals i, per tant, de poca personalitat. I és un fet sorprenent perquè, en realitat, com a éssers socials que som, d’ençà que naixem fins que morim sempre copiem. Copiem com parlen els altres, com es mouen, com s’expressen, com es vesteixen, quines opinions tenen… En realitat, copiar és ben natural. Tots ens copiem els uns als altres i gràcies a aquest fet ens connectem, aprenem i fem aprendre i, així, la societat evoluciona. D’una còpia surt també un original.

En aquesta nova creació Animal Religion convidarà a un grup de nens i nenes del públic a participar de l'espectacle. No és necessària cap preparació ni assaig previ i seran acompanyants en tot moment per en Quim Girón, fundador i acròbata de la companyia, que estarà amb ells sobre l’escenari. Aquests infants, que voluntàriament jugaran amb Animal Religion, aniran transitant per un espectacle emotiu i eclèctic on la única guia és la còpia, la repetició inherent en els actes de l’ésser humà que juga un important paper en l’evolució de la societat.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Animal Religion / Circ: Quim Giron / Llum i escenografia: Jou Serra / Música i dramatúrgia: Joan Cot Ros / Construcció lumínica: Cube Peak / Producció administrativa: ElClimaMola / Gestió de gira: Imaginart / Coproducció: Mercat de les Flors, laSala Centre de Creació d’Arts Per a les Famílies

Amb la col·laboració de: CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Espacio Abierto Quinta de los Molinos (Madrid) i Can Gassol Centre d’Arts Escèniques (Mataró)

Agraïments: Escola Marta Mata (Mataró), Escola Rocafonda (Mataró), Escola Angeleta Ferrer (Mataró), Escola Les Escomes (Sant Jaume de Llierca), Escola Sant Julià (Sabadell), Escola Can Deu (Sabadell), CEIP San Benito (Madrid) i tots aquells grups, classes i famílies que ens han acompanyat durant aquest procés de creació. També volem agrair a Irene Vicente, Moon Ribas, Núria Cuyàs i Laia Gonzalez per la seva ajuda durant la creació.

Dissabte
20
gen
Des de
10 €
Finalitzat