Fes-te Amic/ga de laSala i gaudeix de les Arts en família

Assajos oberts, descomptes i molt més!

FES-TE AMIC/GA

×

Sense lluna

Cia. Samfaina de Colors

Finalitzat
DURADA:  45 minuts
Del 03.10.22 al 05.10.22

Espectacle #EnResidència a laSala

Compartir
Edats +3 anys
Tipus Música

SINOPSI

Capvespre. Una noia espera la lluna cantant i tocant els seus instruments per crear l’harmonia de la nit. Quan la música creix, la lluna creix. Quan la música es torna fosca, la lluna s’apaga. Un mussol i un llop acompanyen aquest dolç moviment del vaivé de la lluna. Negra nit. Sense lluna.

Sense lluna és una reflexió sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música. Les fases lunars representen al·legòricament el cicle de la vida. 

Reivindiquem el moment sense lluna com a bonic i necessari. La foscor simbolitza la introspecció, la reflexió i la calma. Quina emoció ens invaeix quan estem en aquest moment fràgil del Sense lluna? 

El nou projecte de Samfaina de Colors combina la música d’arrel mediterrània i els recursos escènics per parlar, d’una forma al·legòrica, de com ens afecten les fases lunars i com hi interactuem. Un espectacle sense text basat en la música i la poesia visual.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrpret: Mirna Vilasís (músic-actriu): veu, salteri, handpan, metal·lòfon, pandero, pandereta àrab, bol tibetà, cròtals, picarols, campaneta, campana d'energia, pal de pluja i reclams d’ocells / Autoria: Mirna Vilasís i Xavi Múrcia / Direcció artística: Anna Ros / Direcció musical i composició: Xavi Múrcia / Música en directe: Mirna Vilasís / Assessorament de dramatúrgia: Carles Batlle / Assessorament musical handpan: Ravid Goldschmidt / Disseny de llums, so i mapatge: Ivan Rubio / Tècnics de so i llums: Marc Jódar i Marta Vilellas / Escenografia: Raül Vilasís i Berta Vidal / Il·lustracions i animacions: Lyona / Disseny de vestuari: Carme Puigdevall / Fotografia: Arian Botey / Vídeo: Julian Waisbord / Titelles: Martí Doy / Disseny gràfic: Núria Casanova / Correcció lingüística: Roger Vilà / Producció: Mirna Vilasís i Ginesta Ferrer / Distribució: Ginesta Ferrer / Producció executiva: Discos a mà i Samfaina de Colors / Coproducció: Festival Didó  i Ajuntament de Terrassa

Residències creatives en actiu

Dilluns
03
oct
Dilluns
03
oct
Dimarts
04
oct
Dimarts
04
oct
Dimecres
05
oct