Camí de les Arts

laSala

Comprar
6 €
Del dj. 19.01.23 al dv. 15.03.24
DURADA:  80 minuts
Compartir

SINOPSI

A través d’un recorregut sonor pels carrers de Sabadell, Camí de les Arts us descobrirà racons de la ciutat plens de màgia. Us proposem fer una ruta on, a través dels auriculars,  coneixereu un munt de sorpreses, sovint desconegudes, amagades en diversos espais del centre de Sabadell.

Esteu preparats? Endinseu-vos en aquest univers artístic de Sabadell que us apareix com mai no haguessiu pensat.

El recorregut sonor de Camí de les Arts, produït per laSala, és una creació cultural 100% Sabadell. Gravada íntegrament amb actors de la ciutat, el recorregut va saltant d’una disciplina artística a l’altra, abraçant diferents èpoques, espais i personatges de la nostra història artística i cultural.

Inici del recorregut: Plaça Sant Roc

Fi del recorregut: Casal Pere Quart

Funcionament: Consulta disponibilitat enviant un correu a escolaalteatre@lasalateatre.cat

El dia de l’activitat, l’equip de laSala us farà entrega de les ràdioguies i el mapa del recorregut en el punt d’inici.A cada punt del mapa cal fer ‘Play’ al número corresponent i obrir bé els ulls i les orelles per descobrir les Arts que s’amaguen al centre de Sabadell.Un cop finalitzada la ruta, l’equip de laSala us recollirà el material a l’últim punt del recorregut.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i producció: laSala / Guió i documentació: Héctor Oliva / Direcció artística: Pere Llibre / Veus: Jordi Boixaderas, Santi Ricart, Rosa Renom, Mercè Martínez, Marc Rius, Mireia Llunell i Josep Julien / Producció tècnica: Idea Sonora / Amb la col·laboració de: L'Art del Vitrall, Espai Foc i La Llar del Llibre

Dilluns
04
mar
Dilluns
04
mar
Dimarts
05
mar
Dimarts
05
mar
Dimecres
06
mar