Dins el cor del món

Cia. Engruna Teatre

Comprar
DURADA:  55 minuts
Del dt. 02.05.23 al dc. 03.05.23 | 10:00 h

Espectacle #EnResidència a laSala

Compartir
Edats +10 anys
Tipus Teatre

SINOPSI

Quina relació té l’ésser humà amb el seu entorn? Hi ha una manera més harmònica de connectar-hi?

A través de la Karen, una nena amb unes capacitats molt diferents de la resta, descobrirem que és possible trobar un nou pacte amb la realitat, i que l’autenticitat rau en trobar la nostra essència i diferència, i només així, la nostra llibertat.

Mentre ella busseja entre les tonyines o entre els humans de la terra, veurem que les persones amb capacitats diferents són les úniques que poden fer el món diferent.

DINS EL COR DEL MÓN és un projecte basat en la novel.la de l’autora mexicana Sabina Berman.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original i creació: Anna Farriol, Iria Corominas, Txell Felip i Mireia Fernàndez / Direcció: Mireia Fernàndez / Dramatúrgia: Denise Duncan i Mireia Fernàndez / Mirada externa: Jokin Oregi (Cia. Marie de Jongh) / Acompanyament en la creació: Núria Olivé / Interpretació: Iria Corominas i Anna Farriol / Composició musical: Albert Ciurans / Disseny espai escènic i vestuari: Clàudia Vilà / Confecció vestuari: Art & Seams / Disseny i construcció màscares: Iria Roibàs / Disseny espai sonor: Jordi Sala / Cap tècnic i disseny de làser: Jonàs Serri / Disseny de llums: Guillem Gelabert / Disseny gràfic: Ferran Llorens / Autora novel·la original: Sabina Berman / Producció executiva: Txell Felip

Amb el suport de l'ICEC, Grec Festival de Barcelona, l'Estruch Fàbrica de creació de Sabadell, laSala. Centre de creació d'Arts per a les famílies, l'Ajuntament de Castellar del Vallès i molt especialment a l’Associació Àsperger de Catalunya.