Les aventures del lleó vergonyós

Cia. El Pot Petit

Finalitzat
Gen-juny 2023
dg. 19.03.23
DURADA:  55 minuts

Paguen entrada a partir de 2 anys (els menors de 2 anys hauran de seure a la falda)

Compartir
Edats +3 anys

SINOPSI

Us convidem a descobrir les aventures del lleó vergonyós. Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit. El lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d'altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions són difícils de gestionar.

El Pot Petit som un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar. A partir d'un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produïm espectacles i concerts que combinen la música amb les titelles, el teatre i l’humor. Les nostres cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Ruth Garcia Ruz i Helena Bagué Vilà / Titellaire i cantant (Juna): Mercè Munné Parera / Titellaire i cantant (Pol): Ovidi Llorente Saguer / Interpretació musical: Sergi Carbonell Vergés / Composició musical: Dani López Pradas / Escenografia i titelles: Martí Doy / Vestuari: CarmePuigdevall i Plantés / Disseny i tècnic de so: Marc Usano Pujol / Disseny llums: Sergi Torns Martínez / Tècnic de llums: Bertu Pujadas Serra

Diumenge
19
mar
Diumenge
19
mar