Dins el cor del món

Cia. Engruna Teatre - ESTRENA!

Finalitzat
Gen-juny 2023
diumenge, 7 de maig | 18:00 h
DURADA:  55 minuts

Paguen entrada a partir de 2 anys (els menors de 2 anys hauran de seure a la falda).

ESTRENA!

Espectacle #EnResidència a laSala

Compartir
Edats +10 anys
Tipus Teatre

SINOPSI

Quina relació té l’ésser humà amb el seu entorn? Hi ha una manera més harmònica de connectar-hi?

A través de la Karen, una nena amb unes capacitats molt diferents de la resta, descobrirem que és possible trobar un nou pacte amb la realitat, i que l’autenticitat rau en trobar la nostra essència i diferència, i només així, la nostra llibertat.

Mentre ella busseja entre les tonyines o entre els humans de la terra, veurem que les persones amb capacitats diferents són les úniques que poden fer el món diferent.

DINS EL COR DEL MÓN és un projecte basat en la novel.la de l’autora mexicana Sabina Berman, La Mujer que buceó dentro del corazón del mundo.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original i creació: Anna Farriol, Iria Corominas, Txell Felip i Mireia Fernàndez / Direcció: Mireia Fernàndez / Dramatúrgia: Denise Duncan i Mireia Fernàndez / Mirada externa: Jokin Oregi (Cia. Marie de Jongh) / Acompanyament en la creació: Núria Olivé / Interpretació: Iria Corominas i Anna Farriol / Composició musical, piano i acordió: Albert Ciurans / Estudi gravació: La llar de folk / Gravació guitarra: Aleix Garriga / Gravació violoncel: Andrea Peirón / Disseny espai escènic i vestuari: Clàudia Vilà / Construcció escenografia: Taller Castells i Planas SL / Construcció atrezzo: Xavi Arbonès / Confecció vestuari: Art & Seams / Disseny i construcció màscares: Iria Roibàs / Cap tècnic i disseny de làser: Jonàs Serri / Disseny de llums: Guillem Gelabert / Disseny espai sonor: Jordi Sala / Disseny gràfic: Ferran Llorens / Producció executiva: Txell Felip / Autora novel·la original: Sabina Berman

Una producció d’Engruna Teatre. Amb el suport de l'ICEC, Grec Festival de Barcelona, l'Estruch - Fàbrica de creació de Sabadell, laSala - Centre de creació d'Arts per a les famílies, l'Ajuntament de Castellar del Vallès i molt especialment a l’Associació Àsperger de Catalunya. 

 

Diumenge
07
mai