Al calor del cancionero

Cia. Teatro de Malta

dv. 15.09.23
Durada: 55 minuts

I4, I5, Cicle Inicial i Cicle Mitjà

Espectacle en castellà

Gènere Música
Finalitzat
Set-Des 2023
Compartir

Celebrem l'inici de curs volant en família!

Aquest espectacle és una gran oportunitat per reforçar els vincles amb les famílies dins l'àmbit escolar. Per això, us proposem venir amb el vostre grup classe + 1 familiar de cada alumne/a per a gaudir d'una experiència artística que permet, mitjançant la música, generar un espai d'integració i trobada entre l'escola i les famílies per celebrar l'inici del curs!   

SINOPSI

Al calor del cancionero és un espectacle en què dos personatges busquen a qui lliurar un tresor compost pel nostre cançoner tradicional. Aquesta metàfora de la recerca del tresor ens serveix com a excusa per fer-nos preguntes sobre la tradició, el que hem après, el passat: acceptar, oblidar, valorar? Però tant l'anècdota de la funció com la seva lectura més profunda serveixen per posar en valor el nostre cançoner, que considerem un tresor per la seva qualitat i diversitat.

Estambre i Bastilla, cisteller ell, exploradora ella, estan enmig de res. Un arbre, un camí, les seves cistelles, la seva memòria, el seu pensament i emocions són l'únic que els envolta i els acompanya en un viatge en què no es desplacen físicament, però que els portarà a trobar a qui lliurar el seu tresor.

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i Direcció: Marta Torres / Direcció Musical: Santi Martínez / Intèrprets: Cristina Almazán , Santi Martínez Martínez / Coreografia: Cecilia Jiménez / Escenografia: Hermanos de la Costa / Vestuari: Ana Llena / Il.luminació : Joseba García / Disseny espai sonor: Arena Audio / Vídeo i Disseny gràfic: Clip Multimedia / Fotografía: Maribel Merlos

Divendres
15
set
Des de
6.5 €
Finalitzat
Divendres
15
set
Des de
6.5 €
Finalitzat