Grúmic, un somni de tardor

Cia. La Fornal d’Espectacles

Finalitzat
Del dl. 02.10.23 al dc. 04.10.23
DURADA:  50 minuts

Cicle Infantil i Cicle Inicial

Inclou:

  • Taller a l'escola amb les famílies: Construim sons: experiència creativa de construcció d'instruments. (Consultar disponibilitat i preus)
  • Guia de treball a l'aula
Compartir
Tipus Teatre

SINOPSI

Grúmic, un somni de tardor, és el relat del retorn a la infantesa i de com un infant de cinc anys ha d’entendre la necessitat d’aprendre per a poder assolir els seus objectius. Una proposta que combina objectes i cançons, en la qual aquests elements sumats al text, la llum i l'escenografia recolzen una història plena de fantasia. Seguint la línia poètica que la companyia ha desenvolupat des de fa més d’una dècada, en aquest espectacle també hi trobam elements pròxims a la tècnica del clown i la comèdia.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Ignasi Roda / Codirecció: Frederic Roda i Francina G. Ars / Intèrprets: Irene Salord, Marina Font i Joan Gomila / Música: Ignasi Roda / Escenografia: Carme Solé i Felip Blau / Utilleria i Producció Executiva: Joana Serra / Vestuari: Carme Solé / Il·Luminació: Joan Gomila / So I Enregistrament Musical: Gabriel Padilla / Tècnic De Muntatge: Antoni Gomila / Grafisme: Impremta Leo / Direcció De Producció: Joan Gomila

Dilluns
02
oct
Dilluns
02
oct
Dimarts
03
oct
Dimarts
03
oct
Dimecres
04
oct