Com els pingüins

Cia. La Bleda

Comprar
6.5 €
DURADA:  50 minuts
Del dt. 17.10.23 al dv. 20.10.23 | 10:00 h

I5 i Cicle Inicial

ESTRENA!

Inclou:

Espectacle en residència a laSala

Compartir
Tipus Teatre

SINOPSI

Metges, hospitals, operacions… son paraules que ens espanten o que no ens agraden. Però sort en tenim, perquè ens ajuden a viure. A COM ELS PINGÜiNS veurem algú que, gràcies als metges, als hospitals, a les operacions… i al seu instint de supervivència, troba la seva manera particular de relacionar-se amb el món. 
Després de molts anys de trajectòria, la cia. La Bleda fa un gir en la seva manera de fer. En una proposta arriscada i personal, comparteix amb el públic les seves múltiples peripècies entre bisturins i quiròfans, per explicar-nos una cosa que li va passar de debò. I ho farà, com sempre, des de l’humor, perquè riure’ns de nosaltres mateixos és la millor medicina.

FITXA ARTÍSTICA

Pallassa: Helena Escobar / Director: Enric Ases / Recerca Records: Rosa Diaz / Dramaturg: Jordi Palet / Producció i Ajundatia Direcció: Pere Hosta / Disseny Espai: Iolanda Llansó / Constructor: Jordà Ferré / Música i Espai Sonor: Albert Juan / Audiovisual: Albert Coma / Disseny de Llums : Marco Rubio / Regidor Escena: Domenech Bohïgues / Veus en off: Miquel Agut, Pere Hosta, Maria Aunós i Helena Escobar

Activitats relacionades

Un món d'emocions
Xerrada postfunció