InBalanceIn

Cia. Sònia Gómez

Finalitzat
dl. 20.11.23
DURADA:  45 minuts
Festivals Festival elPetit

Escola Bressol i Educació Infantil

ESTRENA!

Espectacle en residència a laSala

Coproducció Festival elPetit 2023

Compartir
Tipus Dansa

SINOPSI

Partint de la pulsió innata de les criatures per moure’s, descobrir i experimentar sense por, aquesta creació proposa una situació escènica que se centra en l’equilibri. L’espectacle es divideix en dues parts: MirAMirA, en què dos especialistes en equilibris i dansa munten estructures amb blocs d'escuma de diferents mides i formes, i MOuMOu, en el qual es convida als infants a participar-hi. El fil conductor serà una narració imaginativa a càrrec d’un orador, una forma de recuperar aquesta tradició popular i universal.

La ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez, formada a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’escola P.A.R.T.S de Bèlgica, treballa des de 2004 en projectes que tenen com a eixos temàtics la construcció identitària, però també el descobriment de certes impostures socials amb l’art i de les impostures de l’art a través del cos i la performance. La darrera vegada que la vam veure al Mercat de les Flors va ser amb The black body, the blue mind and the fluorescent guts l’octubre de 2021. Ara torna amb una peça per al públic més petit.

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció: Sònia Gómez / Intèrprets: per determinar / Narració oral: Personaje Personaje / Assessor motriu: Magí Serra / Espai escènic: Xesca Salvà / Il·luminació: Anna Rovira

Dilluns
20
nov
Des de
6.5 €
Finalitzat
Dilluns
20
nov
Des de
6.5 €
Finalitzat