(TANCAT) CONVOCATÒRIA OBERTA PER A 4 INTÈRPRETS DE NEXT GENERATION

Tallers de formació BABEL

El projecte europeu BABEL està buscant intèrprets per participar en els 'Grups de Treball de Creació BABEL' – tallers de formació – sobre el tema "L'art d'escoltar, la relació sensible entre l'intèrpret i l'espectador infantil/adolescent" durant l'acte performatiu.

El programa de convocatòria inclou tallers de formació durant les 1a i 2a rondes dels grups de treball de creació que tindran lloc en diferents Places BABEL (festivals) arreu d'Europa durant el període de 2023-2024.

Els tallers

Els tallers es componen de quatre passos seguint la Dramatúrgia de Formació Babel: 'Obertura, Aproximació i Comunicació, Accions i reaccions, i Equilibri' i persegueix "L'art d'escoltar l'audiència" i "L'art d'escoltar els altres intèrprets - companys a l'escenari".

Els tallers estan dirigits per dos directors altament experimentats en ATI: Brigitte Dethier i Alex Byrne (consulteu l'annex per a una introducció més detallada) i implica trobades performatives amb públic infantil/adolescent.

Cada taller té una durada de 5 dies. BABEL proporcionarà la participació als tallers juntament amb els costos de desplaçament, despeses de subsistència i allotjament per 6 dies i nits (l'arribada està programada per al dia abans que comenci el taller i la sortida per al dia després que acabi).

Els tallers es divideixen en 'rondes' (1a i 2a esmentades en aquesta convocatòria) i cada ronda es compon de dos 'camins'. Cada camí està dirigit per un dels directors esmentats anteriorment.

Cada sol·licitant participarà en un camí format per dos tallers de la seva elecció. A més, els sol·licitants tindran l'oportunitat de participar en les altres activitats del festival que tinguin lloc al voltant dels tallers, en coordinació amb el soci organitzador.

Qui pot aplicar?

La proposta està oberta als practicants de la Pròxima Generació, que són intèrprets de les arts escèniques de tots els països; intèrprets de tots els gèneres i tècniques.

El programa de residència de la Pròxima Generació (NG) és una iniciativa de ASSITEJ, dissenyada per donar suport a l'intercanvi artístic i cultural i la col·laboració entre artistes internacionals de 36 anys o menys, interessats en el teatre per a públic jove.

Animem a les persones de procedències minoritàries en el seu context nacional a sol·licitar com a part de l'estratègia del projecte BABEL, que té com a objectiu assegurar una participació diversa i inclusiva, incloent diversitat d'edat, gènere, ètnia, discapacitat o capacitat, identitat cultural, origen nacional, o convicció política o religiosa.

Com aplicar

Si esteu interessats en aquesta oferta, ompliu el formulari amb la següent informació abans del 5 de novembre de 2022:

La vostra informació personal, país de residència, experiència dins les arts escèniques, motivació per a aquesta experiència de participar en els dos tallers del camí de formació Babel. Addicionalment, un breu CV, centrat en la vostra experiència en Teatre per a Públic Jove. En el formulari podeu indicar a quin festival esteu interessats a assistir i per a quin període.

FORMULARI

Activitats relacionades:
Set-Des 2023
BABEL
Projecte europeu sobre l'art d'escoltar en el teatre per a infància i joventut