UN TROS DE PA (exclusiu Amics/Amigues de laSala - amb Inscripció)

Cia Les Pinyes

Finalitzat
dissabte, 28 d’octubre | 12:00 h
Compartir
Edats +3 anys
Tipus Objectes

SINOPSI

A Un tros de pa, es planteja una quedada amb amics per preparar l’esmorzar als infants de P3, P4 i P5. Què us ve de gust? Un pastís? Un entrepà? I si fem galetes? Sigui com sigui, ens haurem d’embrutar i ficar les mans a la massa, i creiem que si ho fem entre tots ens pot sortir un pa molt bo. Ens endinsem en un viatge de companyonia i solidaritat en què la farina, el paper i el cordill prenen forma i vida per fer gaudir d’una experiència visual i sensitiva.

La companyia Les Pinyes neix al 2019 i està formada per tres actrius de teatre visual de l’Institut del Teatre. A partir d’aquest llenguatge, treballen de manera interdisciplinària i donen importància al moviment i a la música. Algunes de les seves creacions són La favera màgica, BROSS? ÉS BROSSA i Glassmur. Durant la Temporada 21/22, la companyia va acompanyat el projecte La caixa del Lliure a l’Escola Marta Mata de Barcelona.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Marta Asamar Garcia /Cèlia Castellano Algaba/ Noèlia Fajardo Franch / So i música en directe: Judit M. Gené / Idea original, creació i direcció:  Cia. Les Pinyes / Coproducció: Teatre Lliure i Cia. Les Pinyes / La caixa del Lliure: idea Dadà. disseny Joan i Marina Baixas

 

INSCRIPCIÓ

(exclusiu Amics/Amigues de laSala)

 

 

Dissabte
28
oct
Amb inscripció
Gratuït
Finalitzat