mimesis

Cia. ZIG ZAG Danza

Finalitzat
Set-Des 2022
diumenge, 18 de setembre | 11:00 h
DURADA:  45 minuts

POSTFUNCIÓ

Aquest espectacle inclou postfunció al vestíbul de laSala. 

SPOON

Instal·lació sonora on les culleres de fusta són les protagonistes.

Espectacle #EnResidència a laSala

Compartir
Edats 0-3 anys
Tipus Dansa

SINOPSI

Ets el que veus. Som el que veiem. La tribu s’aplega per fer el ritual iniciàtic del viatge de la vida. Abans de Res, Tot no era.

mimesis es construeix entorn de la imitació com a via de relació amb el món que ens envolta. Aprenem perquè repetim allò que veiem. Formem part d’una comunitat i d’un medi natural que ens serveix de referència per a la construcció d’allò que arribarem a ser. Com si fos un ritual no verbal, ens comuniquem entre nosaltres i, en el joc de la repetició, l’espai que habitem es transforma.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i interpretació: Estrella García i Miguel Quiroga / Música original i espai sonor: Miguel Pérez Iñesta i Emmanuelle Bernard / Espai escènic: Miguel Quiroga i Luís Mosquera / Vestuari: Zig Zag Danza / Attrezzo i màscares: Inma F. Pertierra / Producció executiva: Secundino García / Fotografia promocional: Muel de DiosComunicació: Cultproject / Producció: Zig Zag Danza SL / Col·labora: Laboral Teatro / Amb el suport de Musikfonds i Consejería de Cultura – Gobierno del Principado de Asturias

Diumenge
18
set
11:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Activitats relacionades
Finalitzat
Set-Des 2022
mimesis
Cia. ZIG ZAG Danza
dg. 20.11.22
laSala. Centre de creació d'Arts per a les famílies
0-3 anys
Dansa
Festival elPetit
Familiar