Fes-te Amic/ga de laSala i gaudeix de les Arts en família

Assajos oberts, descomptes i molt més!

FES-TE AMIC/GA

×

mimesis

Cia. ZIG ZAG Danza

Finalitzat
DURADA:  45 minuts
dg. 20.11.22
Festivals Festival elPetit

Espectacle #EnResidència a laSala

Compartir
Edats 0-3 anys
Tipus Dansa

SINOPSI

Ets el que veus. Som el que veiem. La tribu s’aplega per fer el ritual iniciàtic del viatge de la vida. Abans de Res, Tot no era.

mimesis es construeix entorn de la imitació com a via de relació amb el món que ens envolta. Aprenem perquè repetim allò que veiem. Formem part d’una comunitat i d’un medi natural que ens serveix de referència per a la construcció d’allò que arribarem a ser. Com si fos un ritual no verbal, ens comuniquem entre nosaltres i, en el joc de la repetició, l’espai que habitem es transforma.

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i interpretació: Estrella García i Miguel Quiroga / Música original i espai sonor: Miguel Pérez Iñesta i Emmanuelle Bernard / Espai escènic: Miguel Quiroga i Luís Mosquera / Vestuari: Zig Zag Danza / Attrezzo i màscares: Inma F. Pertierra / Producció executiva: Secundino García / Fotografia promocional: Muel de Dios / Comunicació: Cultproject / Producció: Zig Zag Danza SL / Col·labora: Laboral Teatro / Amb el suport de Musikfonds i Consejería de Cultura – Gobierno del Principado de Asturias

Residències creatives en actiu

Diumenge
20
nov
Diumenge
20
nov