Frank

Cia. Teatre Lliure

dissabte, 8 d’octubre | 18:00 h
Durada: 45 minuts d'espectacle + 25 minuts de taller

POSTFUNCIÓ

Aquest espectacle inclou taller postfunció 'Petites crítiques'. Un material d’acompanyament que vol apropar la noció de la crítica teatral als infants espectadors. Despertar el sentit crític permet mirar el món d’una altra manera, més enllà del teatre.

Públic +8 anys
Finalitzat
Set-Des 2022
Compartir

SINOPSI

Perspectiva Futur aterra a Sabadell amb l’espectacle Frank. Perspectiva Futur és el programa pilot Lliure al Territori, una iniciativa del Teatre Lliure i la Diputació de Barcelona que apropa a diversos municipis de la demarcació un pack d’activitats no només escèniques, sinó també culturals i educatives.

Com és viure en una dictadura de quadrats, on els triangles i els cercles s’han d’amagar? Un exercici de reflexió sobre les dictadures. A partir del llibre il·lustrat de Ximo Abadía Frank. La increïble història d’una dictadura oblidada (Dib-buks), XIX Premi Llibreter 2018, les creadores Clara Manyós i Xesca Salvà adapten per a l’escena aquest conte sobre el dictador Francisco Franco.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Agnès Busquets, Anna Pérez Moya i Núria Solina / Dramatúrgia: Eu Manzanares / Espai escènic: Clara Manyós i Xesca Salvà / Vestuari: Laura García / Alumna en pràctiques del MUET: Txell Díaz / Construcció de la maquinària dels talps: Xesco Quadras / Capgrossos: Martí Doy

Dissabte
08
oct
Des de
10 €
Finalitzat
Activitats relacionades
Finalitzat
Set-Des 2022
Petites crítiques | Taller postfunció Frank
Acció transversal
ds. 08.10.22 | 19:00 h
laSala. Centre de creació d'Arts
+8 anys
Familiar
Finalitzat
Set-Des 2022
Clàssics per a criatures
Cia. Teatre Lliure
ds. 08.10.22 | 10:30 h
Biblioteca del Nord
+6 anys
Familiar
Finalitzat
Set-Des 2022
Infinitus. La Caixa del Lliure
Cia. Teatre Lliure i M.Puig
dv. 07.10.22 | 18:30 h
Biblioteca del Nord
+6 anys
Familiar