Fes-te Amic/ga de laSala i gaudeix de les Arts en família

Assajos oberts, descomptes i molt més!

FES-TE AMIC/GA

×

Clàssics per a criatures

Cia. Teatre Lliure

Gratuït
DURADA:  15 minuts / curt
Dissabte 08 d'octubre | 10:30 h
Compartir
Edats +6 anys
Tipus Audiovisual

SINOPSI

El públic infantil i juvenil està de sort: el Teatre Lliure ha proposat a diversos artistes de la dramatúrgia i les arts visuals que adaptin en format de conte il·lustrat quatre clàssics de la literatura dramàtica universal.

Faust i jo:

La tragèdia que va imaginar Goethe a partir d’una llegenda ens torna a plantejar els mateixos dilemes morals que al gran escriptor romàntic. Faust és un home culte que ho té tot però és infeliç. El dimoni se li apareix i li proposa un pacte: si em vens la teva ànima seràs jove i irresponsable per sempre. Ell l’accepta. Però fa bé? Se sent ara més lliure? Podem traspassar els límits de la natura humana? Quina ètica ens regeix?

El Rei Liró:

El veritable protagonista d’aquesta història és la bogeria, estimulada per l’engany de les aparences. El liró d’aquest nou Lear no només no sap reconèixer l’amor fingit del veritable, sinó que (mimant el comte Gloucester de la peça original) li cal perdre la vista i tota l’autoritat per poder veure i afrontar la crua realitat.

Perspectiva Futur

Perspectiva Futur, el programa pilot Lliure al Territori, és una iniciativa del Teatre Lliure i la Diputació de Barcelona que apropa a diversos municipis de la demarcació un pack d’activitats no només escèniques, sinó també culturals i educatives. Perspectiva Futur aterra a Sabadell amb l’espectacle Infinitus.

FITXA ARTÍSTICA

Faust i jo: a partir de FAUST de Johann Wolfgang von Goethe, dramatúrgia i direcció Anna Maria Ricart Codina, artista visual Magda Puig Torres

Rei Liró: versió no autoritzada d’El rei Lear de William Shakespeare, text i direcció: Jordi Oriol, vídeo, animació i so Riki Blanco.

Dissabte
08
oct
Gratuït

Activitats relacionades

Infinitus. La Caixa del Lliure
Cia. Teatre Lliure i M.Puig
07.10.22 | 18:30 h
Biblioteca del Nord
+6 anys
Objectes
Familiar
FRANK Comprar
Set-Des 2022
Frank
Cia. Teatre Lliure
08.10.22 | 18:00 h
+8 anys
Teatre
Familiar
Petites crítiques | Taller postfunció Frank
Acció transversal
08.10.22 | 19:00 h
laSala. Centre de creació d'Arts per a les famílies
+8 anys
Acció transversal Taller
Familiar