Fes-te Amic/ga de laSala i gaudeix de les Arts en família

Assajos oberts, descomptes i molt més!

FES-TE AMIC/GA

×

Bajau

Cia.Ponten pie

Finalitzat
DURADA:  40 minuts
dissabte, 19 de novembre | 12:00 h
Festivals Festival elPetit
Compartir
Edats 2-5 anys
Tipus Teatre

SINOPSI

La nostra primera cèl·lula com a humà, es desenvolupa dins d’una membrana plena d’aigua. Allí, ens creixen els peus, els braços, les ungles. El nostre cor batega per primera vegada. Allí dins ens creix el pèl, l’estómac i tenim el nostre primer singlot. Envoltats d’aigua comencem a sentir i obrim els ulls per primera vegada. Generalment sent allí dins ens bategen, ens volen, ens alimenten i ens acaronen. Per què llavors no viure en l’aigua?

Tenir la boca seca és el senyal inequívoc que el nostre entorn és l’equivocat i vivim en un medi que no ens correspon. O això és el que Ponten Pie proposa per a deixar volar la imaginació i crear aquesta dramatúrgia.

L’espectacle s’estructura com un viatge a través de l’imaginari d’uns germans des de que se’n adonen que el seu cos no correspon amb el medi on habiten. El viatge s’inicia amb el descobriment de l’element aigua i el seu vincle amb els personatges. Ells volen unir-se a aquest univers i viure en ell. La metamorfosi comença. Els intèrprets cohabiten amb l’aigua i a través d’efectes visuals i accions de moviment amb aquest element, desenvolupen una història poètica, potent i captivadora.

FITXA ARTÍSTICA

  • Idea original, concepció escenografia i direcció: Sergi Ots / Creació: Sergi Ots i Mariona Moya / Vestuari: Marcel Bofill i Nahoko Mahesima / Il·luminació:  Mariona Moya i Sergi Ots / Música: Joel Condal i Marcel Fabregat (Eslàstica) / Construcció escenografia i atrezzo: Carles Piera i Jordi Dorado. / Intèrprets: Natàlia Méndez i Borja Nieto / Producció: Ponten Pie / Gestió: La Destil·leria

Amb la col·laboració de: ICEC, Ajuntament de Sant Feliu de Codines, Festival Temporada Alta, laSala i Festival elPetit.

Dissabte
19
nov
Des de
10 €
Finalitzat