FIELDS OF TENDER - ESTRENA!

Cia Dalija Acin Thelander (Suècia) Exclusiva per a infants amb neurodiversitat

Comprar
10 €
Del ds. 11.11.23 al dg. 12.11.23
CompartirSessió inscrita en el programa "Som Capaços"

SINOPSI

Fields of Tender és un espectacle de dansa que convida el públic a gaudir i explorar un món imaginari inspirat en la tendresa, l'afecte i l'amor. Un espai on la dansa, la música, els sons, objectes extraordinaris i projeccions de vídeo interactius acullen la curiositat de l'audiència i ofereixen un indret tranquil i íntim per a la relaxació. La sensació d'extravagància i encís entrellaçada amb una sensació etèria i sensual fomenta l'empoderament, la unió i la tranquil·litat.

Dalija Acin Thelander torna al Festival elPetit amb el seu últim espectacle, Fields of Tender, experiències diverses per a tota mena de percepcions i comportaments. El públic està convidat a gaudir de l'actuació lliurement i segons les seves pròpies condicions. En les diverses hores de durada, el públic pot entrar quan estigui llest, sortir i tornar a entrar durant l'espectacle, i sortir quan més li convingui.

L’artista sueca ha creat aquesta proposta artística en el marc del projecte d'investigació acadèmica de tres anys Towards sensuous ecologies, Rethinking ableism in coreographic and movement practices, amb el suport del Consell de Recerca Suec i en afiliació amb el departament d'arts i dansa de la Universitat d'Estocolm.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia i disseny general: Dalija Acin Thelander / En col·laboració amb i interpretat per: Noah Hellwig, Jimmie Larsson, Jilda Hallin / Música: Thomas Jeker / Animació digital i tecnologies interactives: Filip Mikic / Amb el suport de: Men? spaustuv?/Arts Printing House (Vilnius, Lituània), Kulturhuset Dieselverkstaden (Estocolm, Suècia), Muzeum Susch / Art Stations Foundation CH (Susch, Suïssa), laSala | elPetit (Sabadell, Catalunya)