La programació de LaSala es trasllada al Teatre Principal

14/12/2020

L’Ajuntament i LaSala han acordat traslladar la programació de gener a juny de LaSala al Teatre Principal per poder augmentar l’aforament dels espectacles amb totes les mesures de seguretat establertes pel Procicat. El canvi incideix en les funcions escolars –amb la voluntat que la programació escolar arribi al màxim d’alumnes- i a les familiars.

Les condicions tècniques de l’equipament de la Ronda Roureda no permeten actualment acollir l’aforament desitjable i el trasllat al Principal ha estat la solució més adequada per dur a terme la programació dels mesos de gener a juny.

El primer espectacle de la programació que es veurà al Teatre Principal serà el 17 de gener amb l’estrena del nou muntatge dels sabadellencs Samfaina de colors: Andròmines (els tresors d’una nina de drap), un espectacle que justament han treballat en residència a LaSala.

El trasllat de les funcions al Teatre Principal comporta modificacions en el calendari inicial de la temporada de LaSala, així com els horaris de les representacions. Consulteu les modificacions en aquesta mateixa web.

NotíciesVeure'n més