Fes-te Amic/ga de laSala i gaudeix de les Arts en família

Assajos oberts, descomptes i molt més!

FES-TE AMIC/GA

×

El més petit prorroga les propostes en línia fins el 6 de gener

01/12/2020

El Més Petit, el Festival d’Arts per a espectacles de 0 a 5 anys d’edat, va tancar el diumenge 29 de novembre una nova edició especial marcada per l’actual situació sanitària. A la realització en línia de part de les seves propostes (ja previst originàriament) s’hi va sumar el tancament d’espais culturals decretat just abans de l’inici, el 14 de novembre, i que únicament ha permès desenvolupar les funcions familiars de l’últim cap de setmana.

“Ha estat una edició estranya, certament, però El Més Petit no ha faltat a la seva cita amb les famílies, els mestres, els artistes o els professionals del sector. L’hem fet i estem contents, cosa que demostra la seva consolidació com a Festival de referència al sud d’Europa en l’àmbit de les arts per a la primera infància”, diu l’Eulàlia Ribera, la directora de LaSala i el Festival.

A Sabadell, LaSala va acollir les representacions de Silver Drops, un espectacle per a espectadors de 2 a 5 anys amb un fil conductor que és l’exploració de l’aigua com a fenomen natural, canviant i transformador. A partir d’aquest element, es recreen escenaris, sensacions, fenòmens, atmosferes i situacions que desperten els sentits i que ens expliquen històries i vivències. A Sabadell, les companyies Inspira Teatre, Animal Religion, David Ymbernon i també Silver Drops han pogut realitzar tallers a les escoles que han permès fer arribar les arts als més petits.

Encara es pot pujar als núvols! Fins el 6 de gener

Precisament una de les innovacions digitals d’aquest any es prorrogarà encara unes setmanes més. Es tracta de les experiències artístiques en línia del Petit als Núvols, l’espai virtual del Festival, adreçades a famílies i concebudes per gaudir de l’art sense moure’s de casa. Són propostes creades per tres companyies catalanes –Animal Religion, Big Bouncers i David Ymbernón– que busquen la interacció i la connexió entre espectadors i creadors. Tota aquesta oferta digital és accessible mitjançant l’adquisició d’una entrada/codi que dóna accés a totes tres propostes il·limitadament (es poden comprar aquí)  i que cal introduir a https://petitalsnuvols.elmespetitdetots.cat/.

NotíciesVeure'n més