Fes-te Amic/ga de laSala i gaudeix de les Arts en família

Assajos oberts, descomptes i molt més!

FES-TE AMIC/GA

×

laSala acull la primera activitat internacional del projecte Erasmus+ Districte 3

23/01/2022

El passat mes de novembre, laSala va acollir la primera activitat d’intercanvi internacional del projecte europeu Erasmus+, Districte 3. El projecte treballa sobre l’impacte de les Arts en la salut cultural dels barris i, sobretot, en contextos d’exclusió social.

L’Erasmus+, liderat per la companyia francesa ACTA, compte amb la participació de diferents partners europeus: Starcatchers (Escòcia), 2Turvenhoog (Holanda), ACTA (França) i, finalment, laSala i el Festival elPetit (Catalunya).

Cada soci, participa al projecte juntament amb les estructures municipals implicades en el barri. En el cas de laSala, comptem amb la complicitat de l’Escola Bressol Calvet d’Estrella, l’Escola d’Educació Infantil Calvet d’Estrella, la Biblioteca del Nord i el Departament de Cultura, Acció social i Drets civils de l’Ajuntament de Sabadell.

La primera jornada de treball amb els partners internacionals, va tenir lloc en el marc del ‘VI Encontre internacional d’Arts per a la (primera) infància’, l’espai de trobada professional dins el Festival elPetit. Aquesta primera jornada, va constar d’una visita a les diferents estructures municipals del barri on els responsables dels equipaments van donar a conèixer els seus objectius, visió i relació amb el barri. A més, la jornada va comptar amb un taller impartit per Job Kuhlkamp, responsable d’equip del festival holandès 2Turvenhoog.

NotíciesVeure'n més