Fes-te Amic/ga de laSala i gaudeix de les Arts en família

Assajos oberts, descomptes i molt més!

FES-TE AMIC/GA

×

Acomiadem la temporada 2020-2021 amb èxit gràcies a la innovació i al suport del públic

16/06/2021

LaSala acomiada amb èxit una de les temporades més atípiques de la seva història. Tot i la pandèmia, el Centre de creació d’Arts per a les famílies no ha aturat la seva activitat en cap moment. Ha estat capaç de reinventar-se per tal de seguir oferint als nens i nenes experiències artístiques de qualitat. 

Gràcies a una clara aposta per la innovació, LaSala ha mantingut el contacte amb el públic i els centres educatius de la ciutat a través de la creació de continguts artístics en línia i de la realització de tallers a les escoles. Entre les novetats posades en marxa aquesta temporada cal destacar la plataforma Petit als núvols, creada en el marc del Festival El Més Petit i que ha permès a LaSala conservar la mirada internacional i la connexió amb el públic i els professionals del sector.

Carles de la Rosa, regidor de Cultura, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament tenim molt clar que les arts escèniques per a infants s’han de cuidar i promoure i per aquest motiu treballem colze a colze amb l’equip de LaSala per tal que la programació familiar i escolar es pugui fer amb les millors condicions possibles per donar la seguretat i la confiança pel públic”.

Eulàlia Ribera, directora de LaSala i el Festival El Més Petit fa un balanç molt positiu de la temporada 2020-2021. Ribera remarca que “per l’equip de LaSala era vital que els nens i nenes no perdessin el contacte amb les Arts durant la pandèmia. En aquest sentit, volem agrair la complicitat de les escoles que en un moment tan difícil van acollir experiències artístiques dins dels centres. I, per descomptat, estem molt agraïts al públic, que ha omplert les sales quan aquestes s’han pogut obrir de nou”. I conclou: “des de LaSala estem molt contents del resultat que han tingut les diverses iniciatives posades en marxa els darrers mesos i ja  estem treballant en la nova temporada 21-22 seguint amb la voluntat d’apropar les Arts als infants i joves de la nostra ciutat amb el convenciment que l’Art ens alimenta i ens fa créixer”.

 

Xifres

Malgrat que aquest any l’important no són les xifres sinó haver mantingut l’oferta artística per a infants i joves a la ciutat, aquestes són algunes dades de la temporada:

  • 5.430 espectadors han pogut veure propostes artístiques dins el programa d’exhibició de LaSala.
  • 776 alumnes han viscut experiències  artístiques dins l’aula.
  • LaSala ha acollit i acompanyat 12 companyies en residència: 9 catalanes, 2 franceses i 1 madrilenya.

NotíciesVeure'n més